Over ons

Een woordje uitleg

Wie zijn we?

AFFLITRANS werd opgericht in 2004 door de huidige zaakvoerder, Jan Debolle.

We zijn niet zomaar een transportfirma, maar we denken mee over oplossingen voor onze klanten. Door de jaren heen heeft Jan zo het vertrouwen opgebouwd met een aantal solide klanten, waardoor de kleine eenmanszaak gestaag is kunnen groeien naar de huidige KMO. Ooit begonnen met 1 kleine vrachtwagen, staat Jan nu aan het hoofd van een kleine KMO, bestaande uit vrachtwagens, bestelwagens en uiteraard het belangrijkste: een SUPERTEAM van bekwame en gedreven medewerkers.

Het doel van Jan is steeds geweest om de firma een professionele uitstraling te geven, hieronder lichten wij dit graag voor u toe:

1) Investeren in ons team: aanwerven van eerlijke, betrouwbare chauffeurs. Wij streven ernaar om onze medewerkers onder de meest optimale omstandigheden te laten werken. Eerst en vooral krijgen zij bij hun aanwerving een degelijke opleiding. Ook nadien blijven wij investeren in de nodige opleidingen én werkmateriaal, zodat zij met de Europese wetgeving steeds in orde zijn. Dit alles maakt dat onze medewerkers hun job met plezier én zeer professioneel kunnen uitvoeren.

2) Investeren in ons wagenpark: onze vrachtwagens en bestelwagens worden steeds perfect onderhouden door erkende garages waarmee wij al jaren samenwerken. Op regelmatige basis wordt ons wagenpark vernieuwd. Hierdoor voldoet  ons wagenpark steeds aan de Europese regelgeving.

U merkt het al …, de combinatie van gedreven, bekwame medewerkers en degelijk, professioneel werkmateriaal maakt dat wij voor onze klanten de ritten steeds onder de meest comfortabele én veilige omstandigheden kunnen uitvoeren. Een win/win voor iedereen dus. Door deze combinatie is door de jaren heen AFFLITRANS een gevestigde, betrouwbare partner geworden, waardoor wij de juiste medewerkers én klanten hebben kunnen aantrekken.

Ons doel is om hierop verder te kunnen bouwen: de juiste mensen op de juiste plaats, waardoor wij onze klanten steeds tevreden kunnen blijven houden!

 

Ons team

“Ons team”…… stuk voor stuk mensen waar we zeer fier op zijn! En terecht, zo lichten wij even toe:

Onze chauffeurs rijbewijs C:

Wij werken met een team van chauffeurs C. Zij krijgen steeds de nodige opleidingen en kunnen werken met degelijk goed uitgerust materiaal. Dit team is volgens de wet ook volledig in orde met rijbewijs, medische keuring en met de CODE 95. Hiervoor krijgen zij op regelmatige basis een bijscholing.

Onze chauffeurs rijbewijs B:

Wij werken met een team van chauffeurs rijbewijs B. Voor hen geldt hetzelfde. Zij rijden met degelijke bestelwagens en ook zij kennen het Belgische wegennetwerk perfect. Ook zij streven ernaar om de best mogelijke service te bieden naar onze klanten toe.

Onze begeleiders:

Ook werken wij met een paar vaste begeleiders, alsook enkele vaste jobstudenten. Voor enkele klanten is het noodzakelijk om met 2 personen per vrachtwagen of bestelwagen transporten uit te voeren. Zij zorgen ervoor dat de chauffeurs zich ten volle kunnen concentreren op de baan en helpen hen bij het laden/lossen en de leveringen. Stuk voor stuk ook bekwame, gedreven personen.

Door de jaren heen, denken zij mee met Afflitrans en met onze klanten. Een aangename samenwerking wordt hierdoor verzekerd, zowel voor ons, als voor onze klanten. U kan ook elk van hen steeds telefonisch bereiken, zij zullen u steeds vriendelijk en met de nodige kennis te woord staan en om u zo de nodige informatie te verschaffen.

Onze teams staan steeds van maandag tot en met zaterdag voor onze klanten klaar! Doordat wij met een groot team werken kunnen wij er eveneens voor zorgen dat wij niet afhankelijk zijn van een jaarlijks verlof. Dit maakt dat wij de ritten een volledig jaar door kunnen garanderen, een sterke troef!

 

Ons wagenpark

We beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark.

Onze bestel- en vrachtwagens zijn allemaal uitgerust met een gps en trackingsysteem. Hierdoor weten wij perfect waar elk voertuig zich bevindt en maakt het ons mogelijk om hen, waar nodig, bij te sturen. 

Onze vrachtwagens en bestelwagens voldoen aan alle Europese normen en beschikken over de nodige, vereiste vergunningen. Dit laat ons toe om de transporten onder de best mogelijke en veilige omstandigheden uit te kunnen voeren

Enkele foto’s van ons wagenpark: