Onze diensten

Wat wij u kunnen aanbieden

Wat doen we?

Wij verzorgen de transporten voor enkele zeer gevestigde waarden en specialiseren ons in distributietransport. Dit wil zeggen dat wij de goederen gaan ophalen in een magazijn, en wij het van daaruit uitleveren naar de klanten van onze klanten. Wij leveren dus zowel bij grote firma’s als bij winkels en eindgebruikers.

Bij ons kan u terecht voor kleinere stukken, geschikt voor bestelwagens maar ook voor grotere stukken waar vrachtwagens voor nodig zijn. Deze passen dan onder de noemer tweemans leveringen. Het gaat om zwaardere stukken die onmogelijk door 1 persoon geleverd kunnen worden.

Onze firma bevindt zich letterlijk in het hart van België. Wat ons mogelijk maakt om leveringen over heel België te kunnen verzorgen zonder veel “verloren kilometers” te rijden. 

Ons warehouse in EREMBODEGEM, vlakbij AALST, is reeds operationeel. Hierdoor kunnen wij ook de mogelijkheid bieden om zelf een kleine opslag en overslag in ons magazijn te voorzien naargelang de wensen van de klant. 

Wij streven ernaar om onze transporten met de grootst mogelijke zorg én de nodige kennis uit te voeren!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Veel … als dit een antwoord kan zijn.

Eerst is er de vraag: wat wilt u dat wij voor u doen? Wij luisteren eerst naar de wensen van de klant. Met deze informatie, zoeken wij voor u de geschikte chauffeur en denken wij mee om zo voor u de best mogelijke oplossing voor uw transport te kunnen bieden.

Dit maakt dat wij u steeds de juiste “formule” kunnen aanbieden. Soms kan dit zelfs leiden naar bepaalde oplossingen die wij u aanbieden waar u aanvankelijk nog niet aan dacht.

Onze kennis van het wegennet, technische kennis van ons materiaal, kennis van de wetgeving leiden ons naar vele wegen … letterlijk en figuurlijk. Onze chauffeurs zijn ook steeds zeer nauw betrokken, en kennen perfect de behoeften van onze klanten. Dit maakt een zeer open communicatie mogelijk, en leidt dus zelden tot frustraties.

Een goed georganiseerd transport met de nodige kennis én vriendelijkheid van onze chauffeurs, maakt gelukkige klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nog steeds een verschil kan maken. Tevens kunnen wij dit transport voor u organiseren van maandag tot en met zaterdag , en dit het hele jaar door!